Totaal aantal getentrailerde overnachtingen: 152

In 2010 hebben wij afscheid genomen van onze dubbelnoks pyramide tent en een Holtkamper Cocoon XL aangeschaft. Sindsdien houden wij op deze blog bij welke campings we allemaal bezocht hebben & kennen wij na bezoek volstrekt subjectief een aantal sterren toe.

maandag 28 mei 2012

Landgoed de Hoevens


Camping: De Hoevens

Plaats: Alphen


Sterren (0-5): 4 voor het gehele terrein -> voor ons plekje een 2......

Toelichting: Mooi & groot landgoed met daarop kampeerterrein, mooie bossen om te wandelen & een zwemvijver op maar 2 min. lopen van het kampeer terrein. Eenvoudig maar goed sanitair. Veel kinderen om mee te spelen, veel tentdoek & weinig witgoed!

Wij waren er met Pinksteren; en zoals we ook voorgaande jaren op andere campings gemerkt moet er in dit topweekend gecasht worden en staat het terrein net iets te vol.
Het is een groot veld met gemarkeerde plekken, deze zijn echter niet groot waardoor je in de hoeken haast letterlijk tegen elkaar aan stond (wat ons dus overkwam, gelukkig aardige & rustige senioren als buren, zie bijgevoegde foto). Sanitair was ook door volle bezetting "net aan", men ging het echter iedere dag rond 8.30 schoonmaken waardoor de capaciteit in de ochtend spits nog eens halveerde..... Daarnaast nog de pech (kan de Hoevens niets aan doen) dat in een naburig dorp het in de feesttent tot 1 uur 's nachts "los ging" en wij zachtjes meedreunden op de beat.

Komen we hier nog eens? Ja (want het waren verder heerlijke dagen), maar dan op een rustig weekend & midden op een lange zijde!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten